Kategorier

Wax Pearls hårfjerning

Wax pearls

Wax Pearls er et nyt system, der gør det muligt at hårfjerne professionelt derhjemme. Det gode ved Wax Pearls er, at det er nemt at bruge, og at du kan gøre det selv. Ingen brydning med smertefulde strips og barberblade. Du skal blot påføre voksen med en spatel på det område, der skal epileres, lade den hærde og derefter trække hele harpiksen af. Det er det hele! Nu kan du nyde ugevis af glatte og skånsomme resultater.

#floor

Hvad er Wax Pearls?

Wax Pearls er et nyt hårfjerningssystem, der gør processen meget nemmere. Det særlige ved Wax Pearls er, at det er et selvhærdende produkt. Du behøver altså ikke at bekymre dig om at klistre strips. Påfør den varme voks på det område, der skal epileres, og vent på, at den hærder. Voksen fjernes derefter fra huden og tager hårene med sig. Så enkelt er det!

En behandling med Wax Pearls kan udføres meget hurtigt. Med lidt øvelse tager det kun 5 til 10 minutter. Voksen er formet som små perler, deraf navnet Wax Pearls. Fordi voksen er lavet på denne måde, er den super nem at dosere. Man undgår således at bruge for meget voks.

Voksen giver med garanti langvarige resultater. Med Wax Pearls-systemet kan du også være sikker på et smukt og blødt resultat, da hudirritation og indgroede hår undgås. Du vil også bemærke, at Wax Pearls-metoden er mindre smertefuld end andre hårfjerningsmetoder.

Hvor kan jeg bruge Wax Pearls?

I princippet kan du bruge produktet over hele kroppen. Det er meget nemt at anvende selv. Voksen er super skånsom og er fremstillet af allergivenlig bivoks, et naturprodukt, hvorfor Wax Pearls kan bruges på mange hudtyper. Bivoksen klæber kun til håret og ikke til huden, så du undgår hudirritationer. Wax Pearls er derfor meget velegnet til ben, arme, ryg, ansigt, bikinilinje og underarme. Både store og små kropsdele kan epileres effektivt.
Wax Pearls i forskellige farver
Alle farver af voks har den samme funktion. Den eneste forskel er naturligvis farven og lugten. Du kan vælge mellem forskellige varianter, for eksempel: grøn te, kamille, chokolade, rose og honning.

Hvordan bruger jeg Wax Pearls?

Wax Pearls perlerne skal først gøres flydende ved at opvarme dem. Dette kan gøres i en gryde, men det er endnu mere praktisk at bruge Wax Pearls Heater. Wax Pearls Heater kan gøre perlerne flydende ved den helt rigtige temperatur og sikre, at de forbliver flydende under påføringen. Med varmelegemet kan du se nøjagtigt, hvornår perlerne har nået temperaturen. Den har også selvregulerende varmeelementer, der sikrer, at perlerne altid forbliver ved den rette temperatur. Du ved, at perlevoksen er klar til brug, når den har taget en sirupsagtig form.

Brugsanvisning:

  • Opvarm Wax Pearls-perlerne i en gryde eller i Wax Pearls-varmelegemet.
  • Med en spatel påføres den sirupsagtige substans på den del af kroppen, der skal epileres (påfør et lidt tykkere lag mod slutningen, så du har et bedre greb til at trække voksen af)
  • Vent stille og roligt, indtil den tyktflydende masse er stivnet
  • Tryk på voksen med fingrene for at se, om den er hærdet tilstrækkeligt
  • Hold huden stram og træk voksen af (så hurtigt som muligt) mod hårets retning
  • Nyd det glatte resultat, og påfør eventuelt en bodylotion

Rengøring af perlevoks

Efter brug kan den hærdede voks smides i skraldespanden. Det anbefales ikke at genbruge voksen, da dette ikke vil give det ønskede resultat. Skyl varmelegemet eller panden med varmt vand.

Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter:
Uniq Pearl voks starter kit er det perfekte sæt til dig, hvis du vil starte ud nemt og hurtigt. P..
590 kr. 350 kr.
Baseret på 6 anmeldelser.
..
190 kr. 70 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
190 kr. 70 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
190 kr. 70 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
190 kr. 70 kr.
Baseret på 3 anmeldelser.
..
190 kr. 70 kr.
Baseret på 2 anmeldelser.
..
290 kr. 190 kr.
..
290 kr. 190 kr.
..
290 kr. 190 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
190 kr. 70 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
290 kr. 190 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
290 kr. 190 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
290 kr. 190 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
190 kr. 70 kr.
..
190 kr. 70 kr.
50 stk spartler til Voks
..
70 kr.
UNIQ Pro Wax Pearls Starter Kit er den perfekte startpakke til skånsom hårfjerning, som giver dig pr..
590 kr. 350 kr.