Kategorier

Black Masks

black masks

Den populære hudorme ansigtsmaske er det nye vidundermiddel til at fjerne hudorme og tilstoppede porer. Det gør din hud ren og blød og får dig til at føle, at du har været hos kosmetologen! Med hudorme ansigtsmaskerne fra Fashiongirl kan du slippe af med dine hudorme og hudorme på ingen tid og det også til en lille pris. Lad hudormemasken tørre på dit ansigt og pil den forsigtigt af. Du vil se, at de hvide og sorte prikker føres gennem masken. Det giver en grundig og dybdegående rensning af huden. Fashiongirl tilbyder forskellige hudormemasker i forskellige størrelser. Og tro os, du vil blive overrasket over resultatet!

Hos Fashiongirl er du sikret det bedste pris/kvalitetsforhold!


#floor

Hvad er en hudormemaske?

Masken er sort, fordi den indeholder trækul. Trækul har en lang historie, hvor det ofte blev brugt til optagelse og til at bekæmpe forgiftning. Trækul er i stand til at hæfte godt på giftstoffer, hvorfor det hæfter super godt på hudorme. Hudormemasker giver mange fordele.

Hvad gør en hudormemaske?
en hudormemaske renser huden grundigt. Den slipper af med døde hudceller, tilstoppede talgkirtler og hudorme. Det fjerner snavs fra ansigtet, så snart du trækker masken af ​​ansigtet. Efter at have brugt en hudormemaske vil du bemærke, at din hud føles glat og blød og tilbyder en ideel base til at lægge make-up på. Maskerne er velegnede til alle hudtyper, men har størst effekt på normal til fedtet hud.

Fordele ved en hudormemaske
Blackhead-masken er en sikker og billig løsning til at rense huden i dybden. Masken klæber til urenheder som hudorme, hudorme og andre urenheder. Masken kan også bruges til andre kropsdele, for eksempel skuldre eller ryg. Huormemasken er en god løsning til dem, der ønsker klar hud i sidste øjeblik og hurtigt. Huormemasken indeholder de bedste ingredienser, alle fra naturen! Disse omfatter aloe vera ekstrakt, calendula ekstrakt og forskellige vitaminer. Endelig er hudormemasker et godt alternativ til dyre behandlinger hos skønhedssaloner og kosmetologer. Super klar hud uden at skulle forlade huset!

Hvordan bruger du en hudormemaske?

  1.  Rens din hud godt. Masken fjerner flere urenheder, hvis huden er oliefri.
  2.  Påfør et tyndt lag af masken på dit ansigt.
  3.  Lad masken sidde i 10 til 20 minutter, indtil den tørrer. TIP: kort tid? Lad det tørre hurtigere med en hårtørrer.
  4.  Når masken er tør, kan du forsigtigt pille den af. Ikke for hurtigt.
  5.  Rens din hud med sæbe eller vand for at fjerne de sidste rester.
  6.  Nyd et superblødt og glat resultat!
Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter: