Kategorier

Selvsiddende BH

#floorEn selvklæbende bh er den ideelle løsning, hvis du vil bære en top eller kjole med bare skuldre, lav halsudskæring eller åben ryg. En bh uden bøjle og stropper er yderst populær. Klæbende bh'er fås hos Fashiongirl i alle mulige former, farver og størrelser. BH'er med klæbende bh'er er i øjeblikket set af berømtheder som Kim Kardashian og Amber Rose. Hos Fashiongirl kan du finde selvklæbende bh'er med eller uden selvklæbende vinger og i forskellige former. Nogle bh'er har også en snor i midten, som løfter brysterne.

#floor

Fordele ved en selvklæbende bh

Altid den rigtige skålstørrelse med en selvklæbende bh

En selvklæbende bh har mange fordele. En af disse fordele er, at de fleste selvklæbende bh'er passer til alle skålstørrelser. Undersøgelser har vist, at over 60 % af kvinderne bærer den forkerte skålstørrelse. Med en selvklæbende bh er bh-størrelsen ikke længere et problem, fordi der ikke er nogen bøjler og stropper, der kan sidde for stramt eller for løst.

Spar tid og penge med en selvklæbende bh


BH'er, der passer nøjagtigt til dine bryster, skal laves efter mål, med en bh fra hylden sker dette sjældent. Den eneste mulighed er en specialforretning. At lave en aftale og tage dertil kan være en tidskrævende opgave. Dertil kommer den svimlende høje pris, du betaler for en skræddersyet bh. Ikke kun skræddersyede bh'er, men også andre bh'er kan koste mange penge. Ved at vælge en bh med klæbemiddel sparer du mange penge. Og hos Fashiongirl kan du bestille dem fra din sofa, ideelt, ikke sandt?

Fleksibilitet af en selvklæbende bh

Du tror det måske ikke, men brysternes form og størrelse kan nemt ændre sig. For eksempel under vægttab, vægtøgning, under graviditet eller under sygdom. Med en selvklæbende bh kan du være sikker på, at den altid passer, uanset hvad! Bestiller du en snøre-bh med snørebånd i midten? Så får du endda mulighed for at løfte dine bryster og skabe en smuk kavalergang.

Reduktion af symptomer med en klæbende bh


Den forkerte skålstørrelse kan forårsage en masse ubehagelige symptomer. Stropperne kan være for stramme og forårsage små snit. Desuden giver en for lille eller for stor BH ikke nok støtte, hvilket kan give rygproblemer. Med en selvklæbende bh slipper du for brændende stropper, men du får stadig nok støtte.

Det elegante look med en selvklæbende bh


En bh uden stropper er ideel til bare toppe og kjoler. Den er ideel til stramme skjorter, skjorter med en dyb V-udskæring eller til kjoler eller skjorter med åben ryg. Sæt fokus på dit outfit og ikke på dine bh-stropper.
Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter:
Løft din barm med Løfte Puder - usynligt brystløft - Beige. Der er bare tidspunkter, hvor din alm..
240 kr. 130 kr.
Baseret på 7 anmeldelser.
..
190 kr. 130 kr.
..
200 kr. 130 kr.
..
230 kr. 150 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
Der er bare tidspunkter hvor din almindelige BH ikke passer til alt dit tøj, fx en stropløs kjole, b..
240 kr. 190 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
220 kr. 150 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
200 kr. 130 kr.
..
220 kr. 150 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
230 kr. 150 kr.
..
200 kr.
Stropløs bh med gennemsigtigt rygbånd. Perfekt til den stropløse bluse eller kjolen med lav ryg. Usy..
194 kr.
Formen på denne selvklæbende bh er designet til at være behagelig og kan perfekt tilpasse sig dine k..
259 kr.
Formen på denne selvklæbende bh er designet til at være behagelig og kan perfekt tilpasse sig dine k..
259 kr.
Den stropløse bh fra Shapelux er en multi-tasking stropløs bh, der er et must for enhver kvinde. Få ..
259 kr.
Den stropløse bh fra Shapelux er en multi-tasking stropløs bh, der er et must for enhver kvinde. Få ..
259 kr.