Kategorier

Glattejern

#floor Leder du efter et nyt glattejern? Se Fashiongirls onlinekollektion her. Et glattejern er blevet et super vigtigt redskab til at style dit hår! De findes i forskellige mærker, farver og størrelser, noget til enhver hårtype. De fleste glattejern på Fashiongirl har forskellige temperaturindstillinger. Det afhænger af din hårtype, hvilken varmeindstilling der er den rigtige for dig. Hvis du har krøllet, tykt og groft hår, er en temperatur mellem 180 °C og 230 °C mest velegnet. Hvis du har tyndt, sårbart eller farvet hår, er det tilrådeligt at holde sig under 180°C.

#floor

Hvilket glattejern passer til dit hår?

Der findes forskellige typer af glattejern hos Fashiongirl, hvilken type der passer bedst til dig afhænger af en række faktorer. Hvor ofte vil du bruge glattejernet? Hvad er din hårtype? Hvad skal glattejernet gøre ved dit hår? Hvis du ønsker at bruge et glattejern ofte eller dagligt, er det vigtigt, at pladerne er lavet af keramik eller titanium. Fordelene ved disse materialer er, at varmen fordeles godt gennem dit hår, så du undgår overophedning ét sted. Dette er derfor godt for dit hårs sundhed. Keramiske plader er skånsomme mod dit hår og generelt lidt billigere.
Titaniumplader er fastere, men også ofte dyrere.
Hvis du ønsker at bruge et glattejern en gang imellem, kan du vælge en anden type plade, f.eks. keramisk belægning. Der er en risiko for, at disse plader slides ned og skader dit hår. Glattejern med keramisk belægning er en del billigere end keramiske eller titaniumplader.

Er det dårligt for dit hår at bruge et glattejern?

Nej, hvis du bruger glattejernet på den rigtige måde, er der ikke noget galt med det. Sørg for, at dit hår er rigtig tørt, før du begynder at glatte det. Lad være med at style dit hår, hvis halvdelen af det stadig er vådt. Hvis det er nødvendigt, skal du føntørre dit hår først. Det er også klogt at beskytte dit hår med et varmebeskyttende produkt. Endelig er det vigtigt, at du ikke bruger det samme glattejern i årevis. Glattejern kan blive slidt, og pladernes kvalitet kan falde, hvilket kan skade dit hår hurtigere.

Sådan bruger du et glattejern

  •     Vask dit hår helst to gange, og brug balsam før styling
  •     Sørg for, at dit hår er tørt, og føntør det om nødvendigt
  •     Sæt toppen af dit hår op med en clips eller elastik (arbejd lag for lag, så du ikke glemmer nogle stykker)
  •     Tag en hårbunke og klem den mellem pladerne, så tæt på hovedbunden som muligt
  •     Bevæg langsomt glattejernet nedad
  •     Gentag det, indtil alle strimler er glatte
  •     En smule hårspray kan hjælpe med at holde håret stylet længere

TIP: Sørg for ikke at gøre dit hår vådt eller fugtigt, da det vil få dit hår til at krølle igen
Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter: