Kategorier

Ansigtsbørster

Fashiongirls ansigtsrensende børster giver dig en sundere og smukkere hud. Tilstoppede porer og morkler hører fortiden til med denne grundige rensning. Rens din hud med en elektrisk ansigtsbørste og mærk forskellen. En ansigtsbørste masserer forsigtigt din hud og fjerner døde hudceller samt snavs, olie og makeuprester. Din hud vil føles glat og dejlig, og efter et stykke tid vil rynkerne mindskes. Dette er de bedste ansigtsrensere til en sundere og smukkere hud.

#floor

Hvorfor bruge en ansigtsbørste?

Det er vigtigt at passe godt på din hud, især hvis du ofte bruger makeup. Ofte er renseprodukter som lotioner og geler ikke nok til at rense porerne i dybden. Makeuprester, der sidder tilbage på din hud, er en af de største årsager til morkler og bumser. Regelmæssig brug af en elektrisk ansigtsbørste vil efterlade din hud strålende, glat og blød.

Hvordan virker en elektrisk ansigtsbørste?

Ved hjælp af vibrationer og cirkulære bevægelser renser en elektrisk ansigtsbørste huden i dybden. De vibrerende rotationer fremskynder blodcirkulationen, så din hud får god næring i dybden. Dette bekæmper hudens aldring og gør huden strålende. Desuden giver det vibrerende og roterende børstehoved en dybere rensning, end når du kun bruger en klud eller vat. Det fjerner mere overskydende talg, døde hudceller og forhindrer tilstoppede porer. Ud over den rensende funktion absorberer huden plejeprodukter bedre efter brug af børsten. Dagcremer, natcremer og lotioner kan bedre gøre deres arbejde.

Hvordan bruger man en elektrisk ansigtsbørste?

Sørg for, at din hud er renset, før du bruger børsten, så sørg for, at dit ansigt er makeupfrit, og gør det derefter vådt. Brug et renseprodukt efter eget valg, det kan være en ansigtsgel eller -sæbe eller et produkt, der leveres specifikt med børsten. Nogle børster har flere indstillinger. Det er en god idé at starte med en blid indstilling og se, hvordan din hud reagerer på den. Brug derefter børsten til at lave cirkulære bevægelser hen over ansigtet, især på områder som hagen, panden og kinderne. Tag ca. 15 sekunder for hvert område, så hvis du gør det rigtigt, tager det ikke mere end et minut. Skyl derefter dit ansigt med lunkent vand, og påfør dine foretrukne hudplejeprodukter.

Fordele ved en elektrisk ansigtsrensningsbørste

  •     Dit ansigt bliver renset grundigt og i dybden
  •     Det føles som en massage
  •     Plejeprodukterne absorberes bedre af huden
  •     De har forskellige vedhæftede dele og indstillinger, så der altid er det rigtige rensemiddel iblandt dem
  •     Børsterne er ledningsfri og nemme at bruge selv
Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter: