Kategorier

60 cm

gold24 hair extensions
#floor

GOLD24 Hair Extensions er innovative clip on fiberforlængelser, der passer naturligt ind i dit eget hår. Bestil nu - vi sender dine extensions i dag!

GOLD24 Hair extensions - måske verdens bedste extensions! Med GOLD24 får du verdens bedste kvalitetsforlængelser. De patenterede fiberforlængelser er en innovativ måde at tilføje volumen, farve eller længde til dit eget hår med uendelige stylingmuligheder. Fra Hollywood berømtheder til modeller på catwalks overalt elsker alle GOLD24 Hair Extensions, som ud over at passe utroligt godt ind i dit eget hår også er af utrolig høj kvalitet. Håret føles som ægte hår og kan styles på samme måde som dit eget hår.

Billigt - GOLD24 Hair extensions

Hos Fashiongirl er vi autoriseret forhandler af GOLD24 Hair, og kan derfor sælge disse ellers dyre extensions, til en uhørt billig pris. Prøv GOLD24 hair extensions, det er helt sikkert en beslutning du ikke vil fortryde.

Sådan bruger du GOLD24 Hair Extensions
GOLD24 hair extensions er et glimrende alternativ til de extensions du får sat på hos frisøren, og med clip ons er det nemt at sætte selv. 1-3 vandrette skillevægge i dit hår, og klip dine extensions ind. Afslut evt. med lidt hårspray for glans og ekstra holdbarhed. Det bliver ikke nemmere end dette. GOLD24 står for kvalitet når det er bedst, men for at få dine Hair Extensions til at holde ekstra længe, er det bedst at tage dem ud hver aften, inden du går i seng. På den måde slider du dit eget hår og dine extensions så lidt som muligt.

Køb dine GOLD24 Clip in extensions i dag, så har du dem i morgen! 

Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter: