Kategorier

Negletørrer

#floor

Neglelak giver dig et velplejet look og giver det ekstra touch til dit outfit. Neglelak fås i mange farver og forskellige krukker og mærker. Fra glitter til mat og endda fransk manicure, mulighederne er uendelige. Neglelak ser ikke kun smuk ud, men giver også styrke og beskyttelse til dine negle. Den eneste ulempe, som mange mennesker lider af, er at lade neglene tørre. Ofte bliver din nypåførte neglelak ødelagt ved at tage noget op eller røre ved noget i ventetiden. At lade dine negle tørre ordentligt kan tage lang tid, men er super vigtigt. Fashiongirl har den ideelle løsning til dig! Med en negletørrer tørrer dine negle superhurtigt, og du behøver ikke vente længe på, at dine negle tørrer. Det sparer dig for en masse tid, og det sikrer, at du har tid nok til andre ting.
Shop hos Fashiongirl en negletørrer til den laveste pris!

Flot neglelak på ingen tid

Hvis du hader at vente på dine negle tørrer efter, du har lagt en flot neglelak. Så er du havnet det helt rigtige sted. Her finder du nemlig et væld af negletørrere, der kan eliminere den irriterende ventetid. En negletørrer er praktisk talt en lille maskine, der enten ved hjælp af luft eller lys tørrer din neglelak på rekordtid.

Opnå salonresultater derhjemme

I enhver neglesalon finder du med sikkerhed tørremaskiner, fordi de reducerer tørretiden betydeligt. De er rent ud sagt uundværlige, hvis du vil opnå et godt og hurtigt resultat. Spar penge ved at lave flotte negle derhjemme og undgå ødelagt neglelak, når du bruger en negletørrer.

Almindelige negletørrere

Der findes to slags negletørremaskiner. Den ene slags tørrer neglelakken ved at blæse luft på neglene, og den anden slags tørrer neglelakken ved hjælp af UV/LED lys, som får lakken til at hærde.

Negletørrere der tørrer ved brug af luft, kan kun tørre almindelig neglelak og ikke gel-lak. Gel lak tørrer kun ved hjælp af UV / LED lamper, da lyset får lakken til at hærde. Med en negletørrer der blæser luft, kan du på ingen tid tørre din neglelak, så du undgår at vente i evigheder og komme til at ødelægge din nylagte neglelak. Du kan både tørre neglelak på hænder og fødder med maskinerne.

UV / LED negletørrer

Med en UV/LED lampe kan du både tørre almindelig neglelak og gellak. De er dog lavet til gellak, fordi UV lyset får gelneglelakken til at hærde og holde i flere uger uden at skalle af. Hvis du bruger en UV lampe til almindelig lak, holder lakken ikke længere tid, men den tørrer stadig neglelakken hurtigt. Husk at tørre efter hvert lag gel-lak med lampen så lakken er hærdet hele vejen igennem, og du opnår det bedst mulige resultat.

Flotte negle uden besvær

Elsker du flotte negle, men synes det er for besværligt at lægge? Så har vi et stort udvalg af kunstige negle til billige priser.
Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter:
Lækker Nail decorator kit! Lav flotte professionelle negle derhjemme! Pakken Indeholder 1 ..
150 kr. 50 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
530 kr. 390 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
​Nu kan du hurtigt tørre din negle lak med den populære puste abe. Den søde puste abe sidder og v..
210 kr. 105 kr.
Baseret på 2 anmeldelser.
..
270 kr. 190 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
Lækker negletørrer med LED UV lampe - til hjemmebrug. Lampen er kompakt og praktisk og passer perfek..
260 kr. 200 kr.
Baseret på 2 anmeldelser.
Komplet begynder Gellak Start sæt fra CLAVIER - Perfekt begynder startsæt hvor du får alt, der behøv..
450 kr. 390 kr.
Baseret på 4 anmeldelser.
Komplet starterpakke til at lave hybrid/gel negle for nybegyndere. Kom nemt igang med at lave dine e..
490 kr. 450 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
Praktisk og handy negletørrer, som med en konstant strøm af luft sikrer at dine negle / neglelak tør..
200 kr. 170 kr.
LED Kompakt Negletørrer i er super hurtig og effektiv til at hærde LED gel neglelak. Den sikrer et f..
260 kr. 200 kr.
Du kan nyde det sjove ved nail art derhjemme, så længe du vil, denne UV negletørrer giver dig den me..
779 kr.
Praktisk lille og effektiv neglelampe. Medbring denne lille og bærbar negletørrer overalt, og sørg f..
103 kr.