🎄JULESALG | Spar op til 75% | Klik her
Kategorier

Hårsløjfer

#floor

Hårsløjfer og hårbånd til piger

Her hos Fashiongirl finder du et stort udvalg af hårsløjfer, hårbøjler og andet hårpynt i mange forskellige former og farver. Hårsløjfer handler om at kunne gøre noget ekstra for sit look, og det giver os piger en mulighed for at skille os ud. Men vores store udvalg af flotte hårsløjfer og hårpynt til kvinder og piger, finder du med garanti noget som kan fuldføre både dit eget, og din datters outfit. En fin hårsløjfe er nemlig perfekt til at sætte prikken over i'et.

Udtryk din personlige stil med en flot hårsløjfe

Stil er som bekendt individuelt. Her på siden finder du derfor et bredt udvalg af hårsløjfer, hårbånd og andet hårpynt, som gør det muligt for dig at udtrykke din egen personlige stil. Vores sortiment har hårsløjfer til både børn, piger og kvinder, og vores produkter fås i alle regnbuens farver. Til de små piger, så finder man ikke en meget sødere accessory end en hårsløjfe, og vi har derfor sørget for at samle en masse forskellige hårsløjfer lige præcis til dette formål. Men lad os være ærlige, en hårsløjfe er på ingen måde aldersbestemt, og af den grund har vi naturligvis sørget for et bred og diversificeret produkt udvalg, så der er noget til alle kvinder og piger - uanset alder. Tag et kig her på siden, og find den hårsløjfe som bedst udtrykker din personlige stil.

De små detaljer tæller

Når det kommer til at fuldende dit look, eller finde din egen personlige stil, så kommer det ofte ned til de små detaljer. Vi har derfor skabt et bredt sortiment af hårsløjfer, hårbånd og andet pynt, som er spækket med fine og flotte detaljer. Hvad end det er hårsløjfer i flotte farver, med polkaprikker, med mønstrer eller andre små detaljer som du er vild med, så har vi dem her på siden. Vores store udvalg af scrunchie sløjfer, gaga style hårspænder, mega-sløjfer, metal hårspænder og flotte hårbånd fra SOHO indeholder nemlig alt inden for hårsløjfer og hårpynt som enhver pige, barn eller kvinde kunne ønske sig.
Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter:
Hårspænde med sløjfe. Rock it like Miss Gaga! Super flot og trendy Hårspænde med sløjfe af kunst..
40 kr. 20 kr.
Hair Cuff med metal sløjfe er ikke et hvilket som helst elastik - det er nærmere et hårsmykke. ..
40 kr. 40 kr.
..
40 kr. 40 kr.
..
60 kr. 50 kr.
..
60 kr. 50 kr.
..
60 kr. 50 kr.
..
60 kr. 50 kr.
..
60 kr. 50 kr.
..
60 kr. 50 kr.
..
60 kr. 50 kr.
..
90 kr. 70 kr.
Spa Hårbånd med sløjfe - til hudpleje, lægning af makeup m.m.
..
80 kr.