Kategorier

Cupping Massage / Terapi

cupping

#floor

Cellulite er en subkutan ophobning af fedt, og næsten alle kvinder i Holland lider af det, så meget som 98%! Ikke noget at skamme sig over, men vi vil gerne af med det. Cupping Massage Therapy hjælper med dette. I kombination med creme eller olie er massagekoppen alt hvad du behøver for at bekæmpe cellulite. Klem koppen og lad den støvsuge på appelsinhuden, og flyt derefter koppen over det berørte område i flere bevægelser. Du vil hurtigt se resultater. Metoden er anerkendt af fysioterapeuter og professionelle kosmetologer.
Cellucuppen er inspireret af en gammel foryngelsesteknik fra Kina. Den kombinerer kinesisk knowhow og viden om moderne værktøjer til at bekæmpe cellulite. Den store fordel ved at bruge en cellucup er, at du kan massere dig selv, derhjemme eller et hvilket som helst andet ønsket sted. Du kan også selv bestemme sugekraften, ved at klemme koppen hårdt eller blødt. Dette giver dig mulighed for selv at bestemme effekten.

Hvad er cellulite?

Det er vigtigt ikke at forveksle cellulite med cellulite (en betændelse under huden). Cellulite er en affaldsophobning, der forstyrrer bindevævet i huden. Det giver en orange hud, gruber, fordybninger og uregelmæssigheder. På grund af dårlig blodcirkulation og forstyrret væskeudledning er det sværere at fjerne fedt, affaldsstoffer og væsker. Dette er grunden til, at bindevævet hærder, og der udvikles en klumpet hud. Cellulite er især almindelig på balder, hofter og lår. I nogle tilfælde kan cellulite endda findes på maven eller overarmene. Hormoner er ofte hovedsynderen bag cellulite, hvorfor mænd er meget mindre påvirket af det. En anden årsag kan være din livsstil, du spiser for meget fedt, for få vitaminer eller ikke nok sport. Cellulite kan også bestemmes af genetik.

Hvorfor virker en cupping massage?

Cupping er en sugeteknik, hvor huden støvsuges. Effekten af ​​dette er super kraftfuld og effektiv. Huden rejser sig, mens den støvsuges. Dette sikrer, at det område af huden er godt forsynet med blod, og at sammenvoksninger og overskydende fedt bliver rettet ud. Cuppingmassagen sikrer desuden, at affaldsstoffer lettere kan fjernes. Det er vigtigt at en cupping massage gentages, resultatet bliver det bedste. Det er vigtigt, at du gentager massagen flere gange om ugen.

Hvordan fungerer en cupping massage?

  • Smør huden på den ønskede kropsdel ​​godt (!) med din yndlingsolie eller -creme
  • Klem koppen og læg den på den ønskede kropsdel
  • Massér derefter huden ved at flytte koppen som følger: vandret til lodret (4 minutter), S'-formede bevægelser (3 minutter) og afslut med trykbevægelser (1 minut)
  • Vask huden godt efter massagen og påfør din yndlingslotion
Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter: