Kategorier

Selfie Ring Light

selfie ring lights

#floor

Hvad er et LED Selfie Ring Light, og gør ring lights en forskel?


I al sin enkelthed, så bidrager et ring light til at opnå en bedre belysning og vinkel på dine billeder og videoer. Hos Fashiongirl finder du 7 forskellige ring light modeller som enten er med stativ eller til at sætte fast på fx et bord eller direkte på din Android smartphone eller din Iphone. Der er mange som spørger, om et ring light faktisk gør en forskel, og her er svaret et klart ja. Et ring light bidrager med et bedre vinkel grundet muligheden for at sætte din android smartphone eller Iphone fast, og ydermere er alle vores ring lights udstyret med et justerbart LED lys, hvilket giver dig den optimale belysning når du tager billeder eller optager videoer.

Hvornår skal du bruge et ring light?


Selfie Ring Light har taget hele verden med storm og Danmark er ingen undtagelse. Ring lights er blevet et meget populært tilbehør, der hjælper dig med at tage de bedst mulige billeder og videoer. Et Selfie Ring Light er en cirkulær LED-lampe, der giver dig mulighed for at få det perfekte selfielys til når du tager selfies, billeder eller optager videoer til instagram, TikTok, YouTube eller lignende. Et ring light er et must for dig, som er interesseret i at tage din billeder, selfies og videoer til det næste niveau. Vi har LED ringlamper i forskellige modeller og størrelser, der passer alle situationer. Alle vores LED selfie ring lights produkter kan bruges hjemme eller i fotostudiet, og de er velegnet til både iPhone og Android. 

Selfie Ring Light / ring lys til din Iphone eller Android smartphone


Dette er vores mest populære ring light. Tilslut let selfie-lampen til din mobil og tag de bedste billeder af dig og dine venner både ude og hjemme. Nu kan du sige farvel til billeder med dårlig lyskvalitet og hej til professionelle billeder - selv i mørke omgivelser. Fordi dette ring light er en del mindre, så passer det i tasken, så du går aldrig glip af det perfekte billede. Passer til alle smartphones og er nem at bruge. 

Selfie Ring Light / ring lys med stativ


En selfie-ringlampe med stativ passer lige så godt i hjemmet som i fotostudiet. Skal du indspille en dans til TikTok? Så et selfie ring light med stativ det bedste valg, fordi modellen er på gulvet og kan justeres til den højde du ønsker. Derudover kan du placere din smartphone i telefonholderen midt i ringlampen, så du kan fokusere 100% på din dans. Fordelen ved en selfie-lampe på et stativ er, at du undgår rystende videoer og slørede billeder, fordi telefonen kan fastgøres i midten. Et plus er også, at du kan se dig selv og lyset, mens du filmer din TikTok-dans, unboxing vlog, instagram post eller blot tager flotte billeder til de sociale medier.

Selfie Ring Light / ring lys til bordet 


Et selfie-ringelys til bordet er perfekt, hvis du vil streame live på instagram eller optage vlogs. For eksempel kan du optage en video, mens du lægger make-up eller er i gang med madlavningen. Vores bordmodeller har justerbar lysstyrke med 3 niveauer, så du kan tilpasse lyset alt efter situationen. Dette type ring light er super nemt at bruge. Du placerer blot din telefon i holderen, og fastsætter dit ring light med en klip på bordkanten.

Billige ring lights / ring lys til mobil eller kamera med stativDet er ingen hemmelighed, at ring lights er blevet populære verden over, og det gælder også i Danmark. Derfor har vi her hos Fashiongirl samlet et stort udvalg af forskellige ring lights / ring lys til billige priser. Vælg mellem ring lights på stativ, til bordet eller til at sætte direkte på din smartphone, og køb nogle af markedets bedste og billigste ring lights på tilbud her hos Fashiongirl.
Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter:
..
260 kr. 90 kr.
Baseret på 4 anmeldelser.
Professionelt  lys til de perfekte billeder og selfie i fotostudiet eller hjemme.  Opnå..
1.490 kr. 590 kr.
Baseret på 5 anmeldelser.
Drømmer du om at blive en YouTube- eller TikTok-stjerne? Skab de perfekte YouTube- og TikTok-vide..
1.390 kr. 390 kr.
Baseret på 2 anmeldelser.
..
690 kr. 350 kr.
Baseret på 3 anmeldelser.
Denne Ring Light kommer med et stativ, som kan justeres til en maksimal højde på 167 cm. Stativet ha..
1.490 kr. 490 kr.
..
530 kr. 410 kr.
Baseret på 4 anmeldelser.
..
1.430 kr.
..
460 kr.
Dette RGB Selfie Ring Light har flere muligheder for dynamiske belysningstilstande og farvebelysning..
909 kr.