Kategorier

Eyeliner

#floor

Eyelineren fremhæver dine øjne

Vil du gerne have smukke fremhævede øjne, skal du bruge en god mascara og en eyeliner. Mascaraen åbner dine øjne op og eyelineren fremhæver dine øjne. Med en eyeliner kan du også forme dine øjne på forskellig vis og skabe et helt nyt udtryk. Eyelineren kan både bruges alene og sammen med andet makeup som fx en øjenskygge.

Læg først din øjenskygge og brug derefter eyelineren til at lave en fin markering på øjet. Slut til sidst af med en masse mascara og du er klar til dagen. Alt efter om det er hverdag eller fest kan du vælge lyse eller mørke farver på din eyeliner og øjenskygge.
 

To typer af eyeliner

Eyeliner kommer enten i fast form kaldet kohl eller i en flydende form som en eyeliner pensel. Kohlen er god til et lidt dæmpet look. Når du har lagt eyelineren, kan du bruge en lille svamp til at blende den ud, så den ikke er så markant i looket. På den måde får du en smuk markering om øjet, uden at det virker alt for voldsomt.

Den flydende eyeliner er derimod bedre, hvis du ønsker et mere markant og markeret look. Et look, der er perfekt til festen, men som også kan bruges til hverdag, hvis du ønsker at pifte den lidt op.
Køb din makeup online på fashiongirl.
Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter: