Kategorier

Massage

#floor

Massageprodukter


De fleste kender til det at have en stresset og travl hverdag. Når man kommer hjem, så er man træt og udmattet.. kroppen føles tung og energiforladt, og man døjer med spændinger i kroppen og måske endda hovedpine. Vi har alle sammen nok at se til, og når vi befinder os i dagligdagens boble, så glemmer vi ofte at passe på os selv og vores kroppe. Af den grund, så har Fashiongirl samlet et bredt sortiment af produkter, som giver dig mulighed for at passe bedre på dig selv, uden at skulle betale en masse penge for professionel hjælp, som du oftest skal ud at køre efter.

Stort udvalg af massageprodukter til hjemmebrug


Vores sortiment består af massageprodukter, som gør det muligt at give dig selv, eller dem du holder af, en afslappende og afstressende massage derhjemme. Vi har nemlig sørget for at det ikke længere er nødvendigt, at skulle køre efter massagebehandlinger, som koster en formue. Vores udvalg af massageprodukter kan møde alles massagebehov - uanset om du ønsker en rolig og afstressende massage, eller om du døjer med skader og ømme muskler, som kræver en dyb og effektiv massage.  

I vores brede udvalg af massageprodukter til hjemmebrug finder du alt fra massagepistoler, massage rollers, badebørster, massagebælter / massagepuder, digital elektrode massage, massagehandsker, anti-celluitis vakuumterapi, massage sugekopper / cupping massage, jaderullere til ansigtet, massageolie samt minimassage apparater og massageapparater til hele kroppen. Hvad end du mangler, så har vi lige præcis de massageprodukter som du har brug for, til opnå en effektiv og afslappende massage af nakke, skuldre, ryg, ben og hovedbund derhjemme.  

Hvorfor er massage vigtigt, og er private massageprodukter nok?


Massage er en effektiv løsning til mange af vores daglige fysiske gener. Når man får en massage, så forbedres blodcirkulationen. Dette er vigtigt, fordi dette ligge til grund for at transportere næringsstoffer og ilt ud i kroppens celler. Ydermere, så fjerner den selv samme proces også affaldsstoffer fra kroppens celler. Massage sætter også skub i lymfesystemet, som ligeså spiller en vigtigt rolle i at rense kroppen for affaldsstoffer. Hele denne proces er med til at hjælpe din krop, da den spiller en vigtig rolle i forhold til hele kroppens restituering.

Massageprodukter til hjemmebrug kan gøre en stor forskel. Flere af produkterne er designet til at efterligne en professionel massage, og du kan derfor komme rigtig langt ved at anskaffe dig en eller flere af disse typer produkter
Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter:
..
350 kr. 290 kr.
..
320 kr. 150 kr.
Massagepistol / Massage Gun KH320 er et effektivt massage apparat, der behandler ømme muskler og sen..
790 kr.
..
330 kr. 190 kr.
..
330 kr.
..
1.820 kr.
..
100 kr.
..
980 kr.
..
520 kr.
Endelig i Danmark - Nu kan du købe Beauty Lifter Vibrating T-Bar, som virker foryngende på din hud, ..
194 kr.