Kategorier

Tandblegning / Mundhygiegne#floor

Drømmer du også om strålende hvide tænder? 
Flotte tænder er meget vigtige. De kan ses, når vi smiler, taler, synger og i det hele taget under alle sociale aktiviteter. Strålende tænder er vigtige for det første indtryk. Med Fashiongirls mundhygiejneprodukter er mulighederne for at blege og pleje dine tænder store og billige. For at få et superhvidt resultat kan du vælge at børste dine tænder med sort kulpulver eller blege dine tænder med tandblegningssæt eller -penne. Fashiongirls tilbyder billige og hurtige løsninger derhjemme sammenlignet med en behandling hos en specialist. Fashiongirls tilbyder også forskellige redskaber til at passe på dine tænder: tandplejeværktøj, elektriske tandbørster + tilbehør og holdbare tandbørster. 

Når du bruger et tandblegningssæt eller -kit fra Fashiongirl, er du garanteret et godt resultat. Du får alt, hvad du har brug for til et smukt smil.

Hvorfor bliver tænderne misfarvede?

Der er mange årsager til misfarvning af dine tænder. For eksempel forårsager kaffe, kuldioxid, rygning og rødvin et gult skær over dine tænder. Stofferne fra disse fødevarer trænger dybt ind i tænderne og forårsager en permanent misfarvning. Kun den kemiske proces med tandblegning kan reducere og fjerne misfarvningen. Tandblegningssættene fra Fashiongirl garanterer en forskel til en super lav pris. Du behøver ikke at besøge en tandlæge eller tandhygiejniker og kan nemt bruge sættene derhjemme. 

Hvordan bruger jeg tandblegningsprodukter?

Det er vigtigt, at du læser manualen til blegningsproduktet omhyggeligt. Det er også vigtigt at gentage behandlingerne for at forbedre og vedligeholde resultaterne. Hvis du lider af følsomme tænder, paræstesi eller udsatte tænder, anbefales tandblegningsprodukter ikke. Du skal også huske på, at kroner (plastik eller porcelæn) ikke kan bleges. 

Resultatet efter tandblegning
Efter brug af et af Fashiongirls tandblegningsprodukter mærker du ofte hurtige resultater. Dine tænder kan blive 10 gange hvidere; dette varierer naturligvis fra person til person og afhænger også af tændernes kvalitet og struktur.
Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter:
Med dette sæt får du Teeth Whitening med aktivt kul, samt en lækker tandbørste af bambus. Det komple..
190 kr. 90 kr.
Baseret på 3 anmeldelser.
Hold dine tænder sunde, smukke og friske med dette tandhygiejnesæt til hjemmebrug. Fjern plak, tands..
390 kr. 190 kr.
Baseret på 2 anmeldelser.
..
290 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
Få øjeblikket hvidere tænder med Whitening Master® med aktivt kul af kokosnøddeskal. Brug den hver d..
390 kr.
..
60 kr. 50 kr.
..
265 kr. 190 kr.
Tandbørstehoveder - Oral-B kompatible børstehoveder (4 stk) Få en strålende ren mund med Oral-B komp..
140 kr. 50 kr.
..
330 kr. 30 kr.
..
332 kr. 250 kr.
Baseret på 2 anmeldelser.
..
520 kr.
Få samme rene følelse efter en tandrensning, som havde du lige været ved tandlægen. Med Luma kan du ..
260 kr. 65 kr.
Et perfekt tandhygiejnesæt er det bedste middel til at rengøre og pleje dine tænder. Dette 6 stk. ta..
454 kr.
Tungeskraber fra EB (Essential Beauty). En tungeskraber i rustfrit stål er en praktisk og effektiv l..
77 kr.