Kategorier

Make-up Børster


#floor

Makeup børster og pensler

Det vigtigeste når du skal lægge din makeup er, at have nogle super gode makeup børster og pensler! Enhver makeupartist vil sige, at uden gode, og ikke mindst de rigtige makeup børster, kan du risikere, at din makeup vil komme til at se grim ud, hvilket blandt andet kan give sig til udtryk i makeup med kanter, ujævnheder osv. Derimod ønsker de fleste, når de skal lægge makeup, at have en makeup der ser så naturlig ud som muligt - især når man taler om basis rutinerne som foundation, contour, bronzer og så videre. Der findes et hav af børster, men det kan være rigtig svært at navigere rundt i hvilke makeup børster og pensler, man skal vælge. Mange børster og pensler på markedet er også tit ret dyre, selvom kvaliteten ikke er i top. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at vælge de rigtige makeupbørster, så derfor har vi lavet en lille guide, der beskriver de forskellige makeuppensler, og hvordan de bruges.Hemmeligheden til en flot makeup er at investere i de rette børster. Et ordentligt sortiment af børster er utrolig vigtigt, så her på siden vil du kunne finde et godt udvalg af makeup børster og pensler, så du har værktøjet i orden, når du skal lægge en pæn makeup.

Makeup børste guide

Foundation: Det vigtigste i makeup-rutinen at gøre ordentligt er foundation. Det er basen for resten af makeuppen, og hvis den er lagt forkert, kan hele looket blive ødelagt. Det er smag og behag hvilken type børste, man bedst kan lide at bruge til foundation. Men generelt er det nemmest med store børster. Derfor anbefaler vi de populære ovalbørster i en størrelse no. 1, 2 eller 3. No 1 er den største størrelse af ovalbørster, og gør det virkelig nemt at påføre et jævnt lag foundation på ingen tid. Vi forhandler både ovalbørster enkeltvis og i sæt af enten 5 eller 10 børster. Med et sæt ovalbørster kan du lægge alt fra foundation og pudder til øjenskygge.Concealer: Til påføring af concealer kan du vælge at bruge pensler, fingrene eller den applikator, som ofte følger med. Hvis du er på udkig efter en makeup børste til concealer, skal du gå efter en lidt mindre børste, som er forholdsvis fast i hårene - især hvis du bruger concealer omkring øjnene. En større børste vil have svært ved at komme ind i de små hjørner og kanter. Hvis du derimod bruger concealer til at dække urenheder, kan du både bruge en mindre og lidt større størrelse. Vi anbefaler f.eks. en ovalbørste i størrelse no 4 eller 5.

Highlight og contour: Alt afhængig af om du bruger highlight og contour i flydende, creme- eller pudderform, er der forskel på hvilken børste, du skal bruge. Hvis det er pudderform kan børstens hår både være fleksible og faste. Du vil påføre mere produkt med en fast børste, fordi den opsamler mere produkt. Et eksempel på en fleksibel børste er vores Contouring Makeupbørste, som både er smal og skrå. Til creme produkter er det bedste at bruge en makeupbørste med faste hår. Produktet skal nemlig arbejdes godt ind i huden, for at se flot og naturlig ud. Det kan godt være sværere at arbejde med flydende og creme produkter, så det er rigtig vigtigt med de rigtige redskaber. Den skrå børste fra PRO Makeupbørstesættet eller en ovalbørste i str. no 4, vil være rigtig gode til flydende og creme produkter.

Bronzer og blush: Til en naturlig påføring af bronzer og blush, kan du bruge en mellemstørrelses kabuki børste. En kabuki børste er blød og rund og har fleksible børstehår. I sættet med 10 makeup børster fra PRO, får du fem forskellige kabukibørster, du kan bruge til bronzer og blush.

Pudder: En god pudderbørste skal være stor, blød og fleksibel i børstehårene. Den behøver ikke være ligeså stor som en tennisbold, men i hvert fald større end din pensel til bronzer og blush. En større puderbørste gør det nemmer at lægge et jævnt og ensartet lag pudder. Kabuki børster er generelt rigtig gode til påføring af pudder, fordi de er så bløde og fleksible.

Øjenskygge og vipper: Til den perfekte øjenskygge er det desværre ikke nok med kun en makeup pensel. Brug en børste ca. på størrelse med din negl til grundfarven, der lægges på hele øjenlåget. Brug en mindre og mere spids / afrundet børste til definering af globelinjen. Det vigtigste redskab, når du lægger øjenskygge, er en blending børste, så du undgår hårde kanter. En blending børste skal have meget fleksible børstehår og være rigtig blød. Her på shoppen finder du rigtig mange gode sæt til øjenskygge. Vi har sæt med alt fra 6 op til 32 dele. Så kommer du i hvert fald ikke til at mangle øjenskyggebørster i lang tid!

Til adskillelse af vipper og retning af bryn er en øjenvippekam rigtig god. Hvis dine øjenvipper tit klumper, og du ikke har en øjenvippekam, er et godt trick at bruge applikatoren fra en tom mascara, som er blevet renset for mascara rester og adskille vipper og rette bryn med den.
Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter:
..
890 kr.
Baseret på 4 anmeldelser.
Forvandl din makeuprutine med vores Luksus Guld & Sort 10-Dels Makeupbørste Sæt, designet til at..
330 kr. 100 kr.
Baseret på 3 anmeldelser.
..
280 kr. 149 kr.
Professionelt makeup sæt med 7 makeup børster/pensler. Børsterne/penslerne er fremstillet af gedehår..
210 kr.
Makeup sæt med 12 dele. Her får du alle de børster, du skal bruge for at ligge en perfekt og profess..
350 kr.
Skal du ud og rejse? Og vil du samtidig godt kunne ligge en lækker makeup på ferien? Så skal du brug..
120 kr.
..
330 kr. 100 kr.
..
210 kr. 105 kr.
..
399 kr. 150 kr.
..
530 kr. 60 kr.
..
100 kr. 80 kr.
..
599 kr. 450 kr.
..
290 kr. 190 kr.
..
399 kr. 150 kr.
..
530 kr. 60 kr.
..
330 kr. 100 kr.
..
330 kr.
Lækkert Makeup børste. Pakken indeholder 5 præcisionspensler og 5 kabuki børster (ialt 10 stk makeup..
129 kr.