Kategorier

Frisørsakse

#floor

Frisørsakse af god kvalitet til gode priser

Hos Fashiongirl finder du et udvalg af frisørsakse, hvor vi både har den klassiske allround frisørsaks, samt et udvalg af udtyndersakse. Vores sakse er af god kvalitet og sikrer en skarp klipning. Vores sakse er både til den øvede hårklipper, men er også et godt bud til en nystartet, der ikke vil betale alverden for en god saks. Bestil dine frisørsakse online og vi sender allerede samme dag!

#floor

Frisørsakse til hjemmefrisøren!

Man kan sagtens klippe hår hjemme, uden at bruge en masse penge på frisør. Dette kræver blot lidt udstyr og en smule øvelse. Hos os finder du frisørsakse sæt, der indeholder alt, hvad du skal bruge: en allround saks og en såkaldt effilersaks. Vores populære effilersakse er udtyndersakse, der fjerner 25-30% af håret. Dette letter tungt hår og skaber en smuk lethed i håret. Med vores klassiske allround klippesaks klipper du med skarphed og efterlader en skarp kant. Den populære fortyndersaks derimod bruges, når man ønsker struktur og spil i håret.
Se også vores store udvalg af andre frisørartikler

Typer af sakse

Fashiongirl tilbyder forskellige klippesakse til begyndere, hjemmefrisører og professionelle frisører. Enhver frisør har selvfølgelig brug for en normal frisørsaks, men hos Fashiongirl kan du også bestille tyndere saks. Tyndingssakse er specielt designet til at tynde håret. Den har for eksempel den ene side med et skæreblad og den ene side med grove tænder, som forsigtigt tynder håret ud. Det er også muligt at købe et sæt saks med eller uden holder.
Vedligeholdelse af saks
For at opretholde levetiden på din saks er det vigtigt at vedligeholde dem godt. Dette er ikke en stor opgave, men det vil give dig meget mere sjov, mens du skærer!

Sådan holder du din saks smuk i længst tid:

  • Når du er færdig med at klippe (1 klipning eller om aftenen, hvis du klipper flere personer på en dag) er det vigtigt, at du tørrer din saks af med en tør klud. På den måde fjerner du alle hårrester og plejeprodukter fra din saks.
  • Selvfølgelig klipper fleksible saks bedst. Din saks forbliver fleksibel ved at pleje dem med olie. Dryp lidt olie rundt om skruer og sakse en gang om ugen. Du vil se, at saksen bevarer deres fleksibilitet.
  • Saksens skruer kan blive løse. Sørg for, at de altid er strammet til den korrekte tæthed. Skruer der er for løse vil få håret til at folde sig og skruer der er for stramme vil gøre klippet stift. Hvis din saks er korrekt justeret, anbefaler vi, at du ikke eksperimenterer med skruerne!
  • Det anbefales at få sin saks slebet og konditioneret en gang om året hos en speciallæge. Det er vigtigt, at dette gøres af en faglært person. Det giver din saks lyst til at klippe som ny.
Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter:
2 frisørsakse af høj kvalitet. Sættet indeholder 1 frisørsaks og en fortynder/-effilersaks. Saksene ..
390 kr. 200 kr.
Baseret på 9 anmeldelser.
2 professionelle luksus frisørsakse i stål af høj kvalitet. Sættet består af 1 frisørsaks,1 fortynde..
590 kr. 290 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
Professionel frisørsaks lavet i stål Ergonomisk design Specialslibede skær, der gør saksen id..
290 kr. 190 kr.
Baseret på 2 anmeldelser.
Specialsaks til udtynding af hår. Klipningen får håret til at løfte sig og giver frisuren mere fylde..
190 kr. 150 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
30 kr.
UNIQ Frisørsakse-sæt til hjemmeklip inkl. frisørkappe Du får virkelig meget for pengene med UNIQ Ha..
650 kr. 350 kr.
Baseret på 2 anmeldelser.
..
260 kr.
..
260 kr.
..
390 kr.
..
260 kr.