Kategorier

Dermaroller

dermaroller
#floor 

Vil du have en ung og smuk hud?
Derma roller (også kaldet skin roller eller microneedle roller) er bedst kendt for at fjerne cellulite, rynker, pigmentering og akne.

Det lyder måske for godt til at være sandt. Men det er det ikke. Mikro-needling-teknikken forbedrer hudens udseende ved at skabe små punkteringer i huden, som stimulerer kollagenprocessen.

Du kan bruge dermarolleren derhjemme, og når du har lyst.  

Opnå en synlig reduktion af rynker, appelsinhud (også kaldet cellulite), ar, pigmentforandringer og bumser med en dermaroller. Hos Fashiongirl finder du skinrollers og dermarollers til brug på kroppen og i ansigtet. Din hud vil se mere jævn og glat ud efter et par behandlinger.

Hvad er en dermaroller?

En dermaroller er et populært skønhedsværktøj, der har en rulle med nåle i den ene ende. Den ser måske skræmmende ud, men i virkeligheden er den bare skræmmende god. Den udnytter kroppens egen regenererende evne til at forbedre hudens udseende. Når dermarolleren rulles hen over huden, skaber den hundredvis af mikrohuller, der får huden til at begynde at heles og producere nye hudceller. Det betyder, at huden forynges, hver gang du bruger en dermaroller. Samtidig stimulerer du kroppens naturlige produktion af elastin og kollagen, så huden fremstår fastere og fyldigere.

Hvordan virker en behandling?
Før du starter behandlingen, skal du rense både din hud og din dermaroller. Dette er meget vigtigt for at undgå overførsel af bakterier og eventuelle infektioner. Rengør din dermaroller med f.eks. klorhexidin både før og efter brug. Når huden og rullen er rene, er du klar til at gå i gang.

Rul dermarolleren hen over huden lodret, vandret og diagonalt. Husk at løfte rullen efter hvert strøg, så du skaber flere nye huller i huden i stedet for at rulle i de samme huller og gøre dem større. Rul flere gange på samme sted, men ikke mere end 4 gange. Alle vores dermaroller er lavet af titanium og er utroligt skarpe. Du behøver derfor ikke at trykke hårdt med rullen. Lad rullen gøre arbejdet ved at rulle forsigtigt.

Efter behandlingen har huden op til 200 gange bedre absorptionskapacitet. Det er derfor en god idé at påføre huden en god creme, olie eller serum. Produkter med ingredienser som peptider, retinol, hyaluron og egf er ideelle at bruge efter en behandling. Undgå produkter med meget parfume, parabener og farvestoffer, da de trænger dybere ind i huden efter brug af dermaroller.
Gør det ondt at bruge en dermaroller?

Alle har naturligvis forskellige smertetærskler og kan opfatte en behandling forskelligt. Men det er meget vigtigt, at en behandling ikke gør ondt. Når dermarolleren rulles hen over huden, vil du mærke en smertefri prikkende fornemmelse. Du vil også føle en vis prikken i huden efter behandlingen, og det er helt normalt. Det skyldes, at immunforsvaret allerede reagerer på de mange mikrohuller og er i gang med at reparere dem.
Virker det overhovedet?
Ja! Det virker fra det allerførste stik med dermarolleren, fordi kroppen altid reparerer sig selv. Hvor hurtigt og hvor effektivt afhænger dog af nogle forskellige omstændigheder. F.eks. hvor på kroppen dermarolleren bruges, og hvad den bruges til (f.eks. strækmærker, ar, misfarvninger). Nålenes længde spiller også en rolle, ligesom det spiller en rolle, om du bruger creme, olie eller serum efter behandlingen.

Kan alle bruge det?
Du bør undgå at bruge hudrullen på:
  • Aktiv akne
  • Åbne sår
  • Eksem
  • Modermærker
  • vorter
  • Hudinfektioner
  • Hudsygdomme som f.eks. psoriasis
  • Læber og øjenlåg

Hvis du er gravid eller ammer, skal du være opmærksom. Der er ikke udført kliniske tests på gravide og ammende kvinder. Derfor er mulige bivirkninger, der kan forekomme, ikke kendt.

Vedligeholdelse af din dermaroller
Det er meget vigtigt, at du rengør din dermaroller både før og efter brug. Dette reducerer overførslen af bakterier og risikoen for eventuelle infektioner. Dermarolleren bør udskiftes hver 3. måned, fordi nålene kan blive sløve og dermed mindre effektive.

Husk, at dermaroller er personlig. Du må ikke låne andres eller udlåne din egen. Selv om den er rengjort, kan du ikke være sikker på, at den er helt ren. Ved at dele den kan du eller din ven risikere at overføre fremmede bakterier, der kan forårsage infektion. 

Vælg den rigtige hudrulle
Der er forskel på, hvilken dermaroller du skal bruge, alt efter hvilket hudproblem du ønsker at forbedre.
Den mest anvendte til hjemmebrug er 0,5 mm, fordi den kan afhjælpe de fleste hudproblemer, der er placeret i de øverste lag af huden, såsom rynker, åbne porer, pigmentfejl og aknear. Brug ikke nåle, der er længere end 1 mm i ansigtet, da det kan forårsage permanent skade på huden, hvis det bruges forkert. Hvis du derimod ønsker at reducere f.eks. appelsinhud, strækmærker eller ar på kroppen, anbefaler vi en nålelængde på 1 mm på de steder, hvor huden er tykkest, f.eks. på lår og balder.

Når du vælger din dermaroller, skal du tænke på det område, den skal bruges på, og hvad du ønsker at behandle. Hvis din hud er meget tynd, hvor du vil behandle, er det en god idé at bruge en kortere nålelængde, og omvendt hvis din hud er tyk i det valgte område.
Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter:
Dermaroller til ansigtet med titanium nåle (0,5 mm) Fordele: Reducerer sår efter akne Reduc..
390 kr. 120 kr.
Baseret på 8 anmeldelser.
..
560 kr.
Baseret på 3 anmeldelser.
..
280 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
420 kr.
..
420 kr. 190 kr.
Baseret på 2 anmeldelser.
..
420 kr.
Baseret på 3 anmeldelser.
..
420 kr.
..
420 kr. 210 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
420 kr.
..
420 kr. 210 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
420 kr. 210 kr.
..
320 kr. 150 kr.
..
390 kr.
..
390 kr.