Kategorier

Refectocil

RefectoCil er et top skønhedsmærke, der har været fortrukket og anbefalet af skønhedsspecialister i næsten 90 år. RefectoCil er specialiseret i at tilbyde kunder produkter til fantastiske øjenbryn- og øjenvipperfarver, der garanterer en langvarig effekt. Få perfekt formede, farvede og fyldige øjenbryn og vipper med RefectoCil. 
#floor

RefectoCil er mærket til styling af øjenvipper og øjenbryn! Øjenvippe- og øjenbrynsfarve, balsam, makeupfjerner og creme, du finder det hele hos Fashiongirl. Folk er i stigende grad opmærksomme på, at øjenvippe- og øjenbrynsstyling er en vigtig del af vores udseende og udtryk. RefectoCil har alle de produkter i huset, der kan hjælpe med dette. De reagerer på aktuelle trends og er en super populær markedsleder inden for øjenvipper og øjenbrynspleje. Du kan bestille RefectoCil produkter nemt og enkelt hos Fashiongirl.

Hvorfor øjenvippe- og øjenbrynsstyling med RefectoCil?

Øjenvippe- og øjenbrynsstyling fra RefectoCil giver ikke kun et bedre farveresultat, men produkterne og resultatet er også meget holdbare. Med øjenbryns- og øjenvippefarve fra RefectoCil er du sikret en strålende farve i op til 6 uger. Farven er velegnet til alle hudtyper og er nem og sikker at anvende. Med RefectoCils produkter er du sikret professionelle og holdbare produkter.

Farve til øjenvipper og øjenbrynsfarve fra RefectoCil

RefectoCil super populær, når det kommer til maling. Behandlingstiden for øjenvippe- og øjenbrynsfarve er maksimalt 10 minutter og giver en langtidsholdbar farve i ugevis. RefectoCil tilbyder 9 forskellige farver af maling, noget for enhver smag. Bemærk: alle farver kan blandes, kun den blonde farve nr. 0 kan ikke blandes. Denne farve er beregnet til at lysne øjenbrynene, så de derefter kan farves i en hvilken som helst ønsket farve. Malingen er pakket i rør på 15 ml og leveres med en gratis applikator. Bemærk venligst, at øjenbrynsfarve altid skal blandes med oxidant 0,3% creme eller væske for at aktivere effekten. Øjenbrynsfarve er ideel til personer med lysere hår og til personer, der tager på ferie. Det betyder, at du ikke behøver at tænke på at anvende vandfast mascara. Med eyelash dye skabes et åbent og intenst look.

Styling fra RefectoCil

RefectoCil tilbyder også forskellige stylingprodukter. For eksempel øjenvippelim, påføringssæt, børster, serum eller øjenbrynsstylingstrips. Lad dine øjne stråle og opdag hurtigt den brede kollektion hos Fashiongirl.
Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter:
..
100 kr. 60 kr.
..
100 kr. 60 kr.
..
100 kr. 60 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
100 kr. 60 kr.
..
100 kr. 60 kr.
..
100 kr. 60 kr.
..
100 kr. 60 kr.
..
100 kr. 60 kr.
..
110 kr. 80 kr.
..
70 kr. 55 kr.
Reflectocils øjenbrynsfarver giver en naturlig og holdbar farvning til både bryn og vipper. Refectoc..
90 kr. 60 kr.
Refectocil Sensitive Tint Remover 100 ml ( farvefjerner ) Fjerner overskydenede farve efter far..
210 kr. 150 kr.
..
130 kr. 100 kr.
..
170 kr. 120 kr.
RefectoCil er det førende mærke indenfor farvning af bryn. Dette skyldes at produktet har en lang ho..
90 kr.
Ny RefectoCil øjenbeskyttelsespapir, for endnu enklere vippefarvning. Silikonepuderne forhindrer uøn..
116 kr.
RefectoCil er det førende mærke indenfor farvning af bryn. Dette skyldes at produktet har en lang ho..
90 kr.
Dette kit indeholder alt hvad man behøver til at påføre sin farve på vipperne og brynene med. De 2 b..
168 kr.
Ekstra blødt og med speciel, uigennemtrængelig belægning RefectoCil Øjenbeskyttelsespapir Ekstra for..
64 kr.
Refectocil farvestifter giver en præcis applikation og er også ideel til at blande farve og oxidant...
51 kr.