Kategorier

Handelsbetingelser

Generelle vilkår:

Læs venligst vores generelle vilkår igennem, før du opretter dig eller handler hos FashionGirl. Ved køb af produkter accepterer og godkender du samtidig gældende betingelser.

Betaling:

Når du handler på FashionGirl, er det muligt at betale med følgende betalingsmetoder: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og PayPal. Betaling med debit- eller kreditkort er din sikkerhed for at handle trygt og sikkert, når du handler online!
Vi sender ikke varer pr. efterkrav.

Fragt:

Fragtprisen er 35 kr.

Leveringsvilkår:

Alle ordrer, der bliver aflagt på hverdage før kl. 16, afsendes samme dag med forventet levering den 1-4 hverdage efter. Du vil altid få en e-mail, når din ordre er afsendt fra os.

Fragtskader:

Hvis du modtager en beskadiget vare, skal du som kunde følge vores rutiner i forbindelse med dette. Anmeld skaden ved at sende en mail til info@fashiongirl24.com. Husk at skrive hvad problemet er, samt dit ordrenummer. Efterfølgende vil en af vores kundeservicemedarbejdere vende tilbage med en løsning og information angående det videre forløb. Hvis du allerede ved levering kan se, at der er tydelige skader på pakken og dens indhold, kan du vælge af afvise modtagelse af pakken, hvorefter den vil blive returneret til os.

Vareinformation:

På FashionGirl bestræber vi os naturligvis altid på at give dig præcise og korrekte informationer om vores produkter. Alligevel tager vi dog forbehold for åbenlyse fejl og fejl uden betydning for produktets brug og værdi. Henvend dig meget gerne, hvis du opdager en fejl, som du mener bør rettes.

Gavekort:
Brug af gavekort kræver din accept af følgende vilkår og betingelser. Det elektroniske gavekort kan beholdes og udløber efter 2 år. Gavekortets størrelse kan maksimalt udgøre kr. 3.000. Vi tager ikke ansvar for bortkomne, ødelagte, stjålne eller deaktiverede gavekort. Vi forbeholder os retten til at ændre disse regler. Gavekortet gælder som betaling eller delbetaling, når du handler på vores websites. Beløbet, du handler for, trækkes fra saldoen, og er der et restbeløb, vil det fremgå af din kvittering. Gavekortet kan ikke veksles til køb af gavekort. Aktuel saldo kan oplyses ved at indtaste gavekort-koden på websitet eller ved at skrive til kundeservice. Hav venligst din gavekort-kode parat. Når kortet er opbrugt, udløber det automatisk. Du kan inden udløbet af betalingssurrogatet (gavekortet) og i op til 1 år efter udløbet anmode om at få restværdien indløst til pålydende værdi. Der opkræves et gebyr på kr. 100,- i forbindelse med indløsning, hvis: 1. Der kræves indløsning inden betalingssurrogatets udløb, 2. Aftalen mellem udsteder og bruger indeholder en udløbsdato, og brugeren opsiger aftalen inden denne dato eller, 3. Der kræves indløsning mere end 1 år efter udløbet af aftalen mellem udsteder og indehaver.

Copyright:

Alt indhold på FashionGirl tilfører FashionGirl og er beskyttet af copyright jævnfør dansk og international lovgivning. Dette indebærer, at varemærker, firmanavne, produktnavne, produktinformationer, herunder beskrivelse af produkter, billeder/grafik, design/layout og andet indhold på FashionGirl ikke må downloades, kopieres eller på anden måde benyttes uden særlig tilladelse fra FashionGirl.

Reklamation:

Alle henvendelser vedrørende reklamationer, skadede varer eller fejl i leverancer bedes rettes skriftligt via punktet "Kundeservice" på "Min side". For at sikre smidig og effektiv sagsbehandling er det vigtigt, at du registrerer sagen i den korrekte kategori. Efterfølgende vil du hurtigst muligt få svar fra vores kundeservice med information om, hvordan du bedes forholde dig. Send venligst ikke reklamations varer retur til os, før det er aftalt med vores kundeservice, da det vil kunne medføre misforståelser, og unødig forsinkelse i ekspeditionen.

14-dages fortrydelsesret:

Når du handler på FashionGirl, har du som forbruger altid 14-dages fortrydelsesret. Din fortrydelsesret er gældende i 14 dage efter levering og skal ikke begrundes. Når du benytter dig af din fortrydelsesret, vil du få tilbagebetalt det fulde beløb du har betalt til os, umiddelbart efter, at vi har modtaget varen retur i væsentlig samme stand og mængde uden betydelig forringelse af varens værdi forårsaget af ødelagt/brudt salgsemballage eller lignende. Du skal selv afholde omkostningerne til returnering af varerne.
Såfremt du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, kan du blot sende varen retur til os inden for 14-dage.

Reklamationsret – generel information:
Hvis der opdages en fejl eller mangel, skal forbrugeren, inden rimelig tid efter denne er opdaget og burde være opdaget, skriftligt meddele sælgeren, at han eller hun vil reklamere over manglen. Du kan reklamere over fejl og mangler i op til to år efter modtagelse af produktet. Retten til at reklamere dækker ikke over almindelig slidtage, men udelukkende fejl eller svagheder, der har været til stede allerede ved produktion af produktet. Hvis du som forbruger ikke reklamerer rettidigt, mister du retten til at reklamere over produktet.

Fejl og mangler, der kommer til udtryk inden for seks måneder efter modtagelse, formodes normalt at have været tilstede allerede ved levering. I modsat fald er det op til sælger at påvise, at fejlen er opstået på anden vis.
Ved retmæssig reklamation over fejl og mangler har forbrugeren ret til at kræve udbedring eller omlevering. Ved gentagne eller alvorlige problemer kan købet kræves hævet. Alternativt kan aftales en prisreduktion med sælger, hvorefter forbrugeren accepterer produktet med de pågældende fejl eller mangler.

Returadresse

FashionGirl
Gejlhavegaard 3
6000 Kolding
Danmark

Hvis du har spørgsmål så kontakt os på tlf +45 20 15 45 60 eller info@fashiongirl24.com

https://webgate.ec.europa.eu/