Kategorier

Epilator

#floor

Epilator til piger og kvinder


Her på siden finder du et bredt udvalg af epilatorer til piger og kvinder. En epilator er et must at eje for enhver pige og kvinde. En epilator er nemlig et ideelt alternativ til de almindelige barberinger og voksbehandlinger. Med en epilator kan du klare de fleste opgaver, når det kommer til uønsket hårvækst. Vores epilatorer fungerer både til ben, armhuler og andre steder med uønsket hårvækst, så med en epilator fra Fashiongirl kan kan nemt klare hårfjerningen derhjemme på badeværelset eller under bruseren. Vores sortiment indeholder epilatorer i forskellige størrelse, så du både har en som er perekt til hjemmebrug, men ligeså en som kan medbringes i tasken.

Epilator - hvad er det?


En epilator er et alternativ til traditionel voksbehandling eller barbering. En epilator kan bruges hjemme i privaten, til at fjerne ønsket hår på benene, under armene, i bikinilinjen og i ansigtet. Husk dog at rense maskinen, inden du bruger den i ansigtet. En epilator er en håndholdt maskine, som  består af et mundstykke der er udstyret med en masse små "pincetter", som hiver hårene ud helt nede ved hårrødderne. Denne behandling er meget lig en voksbehandling, og det tager derfor længere tid for håret at vokse ud igen. 

Fordele ved at bruge en epilator


En epilator er en effektiv måde at fjerne uønsket hårvækst, da du er sikker på at hårene vil tage væsentligt længere om at vokse ud. Da hårene bliver rykket ud ved roden, så er det naturlig ikke fuldkommen smertefrit, men en epilator er betydeligt mere skånsom end en voksbehandling, og så er den ligeså betydeligt nemmere at bruge. Når du har brugt en epilator, så bliver dine hår ,modsat resultatet af en barbering, både tyndere og blødere.

Hvad skal du være opmærksom på når du bruger en epilator?


Hvis det er første gang du skal bruge en epilator, så vil vi anbefale at du bruger den om aftenen, da huden godt kan blive lidt øm og rød. Påfør eventuelt en god creme efter behandlingen, så huden kan slappe af igen.

For at opnå det mest optimale resultat af en epilator behandling, så anbefaler vi at du lader dine hår voksne mindst 2-3 mm ud. På denne måde har hårene en optimal længde, som gør at epilatoren bedre kan få fat i dem. Vi anbefaler at du bruger din epilator 3-4 dage efter en traditionel barbering. Det er ydermere en god idé, at bruge en bodyscrub til at rense huden inden behandlingen. Dette mindsker nemlig chancen for at få indgroede hår, og det giver dig et bedre resultat af din epilering.
Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter:
Denne lille praktiske og diskrete epilator ligner en læbestift og er perfekt til at have med overalt..
290 kr. 150 kr.
Baseret på 6 anmeldelser.
..
140 kr. 70 kr.
UNIQ ​Crystal Hair Eraser er lavet af premium glas og ABS-materiale, med en glat overflade, sik..
250 kr. 190 kr.
Baseret på 3 anmeldelser.
..
290 kr. 190 kr.
UNIQ ​Crystal Hair Eraser er lavet af premium glas og ABS-materiale, med en glat overflade, sik..
250 kr. 190 kr.
..
1.300 kr.
Baseret på 1 anmeldelser.
..
70 kr.
..
1.040 kr.