🎄JULESALG | Spar op til 75% | Klik her
Kategorier

BH Indlæg

#floor

BH indlæg af silikone giver øjeblikkelig fylde til din barm

Ved brug af BH indlæg går du automatisk en skålstørrelse op. Dine bryster ser større ud og din kavalergang vil ligeledes se flottere ud. Vi fører et bredt udvalg af silkone BH indlæg i alle størrelser og faconer – Uanset om du ønsker lidt eller meget fylde, så finder du her et BH indlæg til netop dig. Vores BH indlæg svinger fra 35 til 90 gram pr stk.
 
Du kan få silikoneindlæg i klar farve eller natur / hudfarvet. Vi fører også forskellige former af bh silikoneindlæg – både trekanter og de såkaldte kyllingefiletter. Om du vælger det ene bh indlæg eller det andet spiller ikke den store rolle. De er begge behagelige og giver dig en større barm og flottere kavalergang.

Silikone indlæg til BH er et kæmpe hit!

Mange ønsker mere fylde, men har ikke lyst til at gennemgå en brystoperation. Derfor er silikoneindlæg det bedste, billige og nemme alternativ. Læg blot silikone indlægget ind i din BH eller bikini, og de fleste vil opleve et enormt selvtillids-boost. Mange af de kendte danske og Hollywood stjerner såsom Charlise Theron og Naya Rivera har udtalt at de bruger silikone indlæg for en flottere barm. Mange danske piger sværger til bh indlæg, da de ikke ønsker at tage springet til at få lavet silikonebryster, som ofte kan være risikabel på den længere bane.
 

Køb Billige silikone bh indlæg hos FashionGirl

Hos FashionGirl importer vi silikoneindlæg direkte fra fabrikken, hvilket betyder at vi kan tilbyde langt billigere priser end konkurrenterne. Mange af vores kunder vælger at købe 2 størrelser bh indlæg, så de kan skifte mellem de to efter behov. Selvom priserne er små, så er bh indlæggene utrolige holdbare, hvis de bliver behandlet ordentlig. Efter brug skal du vaske dem med varmt vand og lidt håndsæbe. Hvis du vasker dine bh indlæg efter brug, så kan de holde i mange år.
 

Blødt og behageligt materiale i silikone

Vores silikoneindlæg er lavet i 100% silikone af meget høj standard. Materialet føles blødt og behageligt mod huden, og du vil derfor ikke opleve ubehag ved brug. Materialet føles meget som et rigtigt bryst.
 
Køb dine bh indlæg nu – vi sender i dag!   
Visning: Liste / Gitter
Vis:
Sorter efter: